Acasă căi de atac împotriva pielii uscate

foto25În cazul în care pielea este uscata, mare nevoie de sanatoase si verificate remedii pentru că tot mai mulți oameni suferă de ea. Cauzele de influență a mediului prea uscat aerul la sediul nostru, alimentația incorectă.

Pielea uscată își pierde funcțiile de protecție, ea devine propice pentru paraziți, cum ar fi acarienii sau ciuperci. Împotriva acestui lucru se poate face cu medicale și cosmetice preparate de mult – puteți trata pielea uscată, dar și cu bune și sănătoase vechi acasă căi de atac.

De îngrijire a pielii cu suc de morcov

De cele mai multe acasă căi de atac împotriva acestei boli a Civilizației se produce de sine stătător și se aplică. Grătar de exemplu, principalele victime se introduce în mod regulat de suc proaspăt de suc de morcovi. O lăsați pe timp de un sfert de oră, apoi se spală bine. Sau: Ia un litru de lapte și 200 de ml de ulei de măsline, se toarnă și unul și altul în propriile băi, în jur de 35-38 de grade pentru o jumătate de oră de înot. Vitamine și substanțe vegetale sunt importante pentru pielea ta. Prin urmare, cât mai des posibil de a folosi acest amestec: se Amestecă lapte sau lapte bătut cu suc de fructe (Portocale, mere, morcovi și așa mai departe) și ștergeți-le pielea. Apoi se usuce bine.

Casa centrul pentru baie

Desigur, ar trebui să utilizați de zi cu zi de baie pentru a îmbunătăți pielea ta. Când pielea uscata-o casa-acest lucru înseamnă că, atunci când asamblarea de baie cu ulei de lavanda. Uita-te la: ulei de lavanda nu trebuie să intre în nediluat, cu pielea ta. Utilizați pentru îngrijirea corpului în loc de săpun, tărâțe de migdale previne uscarea pielii, fisuri. În OVĂZ valoroase oligoelemente și minerale, care ajuta la prevenirea uscarea pielea este blocat. Împotriva brută și uscată a pielii ajută: un pumn de fulgi de ovaz se toarnă apă clocotită, cinci-șapte minute la infuzat, apoi aplicați și lăsați să se usuce.

Crema de coți

foto26

Dacă aveți des pielea este uscata, atunci trebuie zilnic să facă atentă frecare cu pielea de ungere. Pentru deosebit de sensibile Locuri, cum ar fi coatele, de exemplu, este o crema sau seu de căprioară dovedit remediu popular.

Brânza de vaci are foarte pozitiv asupra pielii. Face un amestec din brânză de vaci, smântână și piure de castravete și se aplică pe piele. O jumătate de oră acționează, apoi clatiti cu apa calduta.

Pentru mai multe acasă căi de atac pentru pielea uscata

  • Se amestecă miere cu suc de lămâie și un pic de proteine. De aproximativ 20 de minute să acționeze, apoi clătiți bine.
  • Aloe se taie mici și stoarce de mucus. Acestea sunt aplicate pe piele și lăsați-l la macerat.
  • Accesul dovedit Babyölen. Care este blând și ușor de a scoate.
  • Ungeți pielea cu o pelicula subtire de ulei de măsline. Să depună și mai mult nu se masează până la piele și nu lasă film gras, apoi acoperi cu haine.
  • Pentru a vedea ce umiditate trăiesc în spații în care dormi și nu lucra sub 55 până la 60% în scădere.
  • Lasa pielea umezeala din interior: bea multe lichide, cel mai bine este de dioxid de carbon, sărac de apă minerală