10 sfaturi împotriva pielii uscate

Pielea uscată în timpul verii? Acest lucru nu poate fi adevărat! Cu toate acestea, el poate. Căci oricât de paradoxal sună: Când ne-am sudoare, umed la exterior pielea noastră este adevărat, dar se usuca din interior. Transpirația îi privează de apă, care, de fapt, pentru a menține de protecție hidro-lipidic de film utilizat. Prin educația de mărgele de sudoare și evaporarea stabilește efect, care va costa mai mult de umiditate. Și datorită faptului că vrem să fim în timpul verii, deosebit de curat, și se spală noi duș avem, probabil, mai mult decât de obicei. Acest lucru are обезжиривающий efect și usucă pielea și mai mult. Pentru îngrijire de lichid este mai bine, decât bogat body Lotion, pentru că de multe ingrediente pot stres pentru piele.

foto27Nu überpflegen

Uscarea pielii se produce din hipofuncție a glandelor sebacee: Aceste produc prea puțin ulei și emulsie nu este suficient de umiditate. Pielea uscata este, de asemenea, lipsa de suficiente organismului de lipide necesare pentru a lega de umiditate răspunde. De asemenea, cauze psihice, cum ar fi stresul, influențe externe, procesul de îmbătrânire a pielii și exagerat de îngrijire a deteriora pielea noastră suplimentar. Și nu în ultimul rând uscarea pielii poate fi transmis prin moștenire.

Ceea ce înseamnă că pielea are nevoie pentru a rămâne frumos elastic?

Mei 10 Sfaturi:

  1. Uscat pielea are nevoie pentru a alimentat cu o cantitate suficientă de umiditate. Săpun sau detergenți puternici pentru a jupui pielea de umiditate. Prin urmare, cel mai bine din spate untură de a utiliza în cele Duschöle sau alte soft detergent de politicos pielii pH 5,5.
  2. După un duș și baie bine uscat. Prea multe поцарапаться piele întinde pe inutilă și Răut.
  3. Pentru a Bea o mulțime: în timpul verii, cel mai bine este de sucuri care conțin vitamine și minerale, ceai de plante și proaspăt stoarse. Roșii și rüebli suc poate ajuta, de asemenea pentru a consolida straturile superioare ale pielii. Pentru pielea uscata a feței face mai suplu, poate să le mențină cu home-made fata de apa din suc proaspăt de rüebli suc. Rüebli conțin vitamina A, care intareste epiderma, și beta-caroten, important pentru a proteja celulele de tesut.
  4. Ori de câte ori pielea este intinsa sau aspră la atingere: creme! Că-i bine acum, acizi grași nesaturați, acid hialuronic, minerale si aloe vera. Nici capacități pe bază de duhul persoane de a folosi apa, deoarece usuca pielea. Se recomandă rezistent la umuditate, spray sau apă termală, care întăresc гидролипидную film, de exemplu, Avene sau Vichy.
  5. Speciale de zer, care se aplică înainte de normale, de zi sau de noapte îngrijire, hidrateaza pielea. Cele mai bune de pensii sunt proiectate pentru mine. Îmi plac produsele de la Clarins, Bobbi Brown și Weleda. Dacă am fost foarte transpirat, am primit de multe ori pete rosii pe fata. Apoi, eu folosesc REN Dry Rose O12 Moisture Defence Serum. Aceasta terapie intensivă pentru pielea sensibilă, uscată a pielii. Conține Omega-3 acizi si vitamina A calma și de a netezi pielea mea.
  6. foto28Nu facial scrub cu particule abrazive – au prea agresiv! Mai bine enzimatice cojile de legume. Enzimele coloane de blocuri de Proteine. Scrubs a slăbi, astfel, celulele moarte ale pielii. După o scurtă perioadă de timp de expunere redundante solzii pot fi spălate. Cine vrea să încerce un peeling chimic la domiciliu, vă recomandăm Gentle Cream peeling Exfoliant de la Dermalogica. Acesta indeparteaza celulele vechi ale pielii ușor prin (în special, cu lactic și acid salicilic). Ea se întinde ca o mască pe piele, care ar trebui să acționeze aproximativ 15 minute. Pielea mea după aceea moale și hrănit.
  7. Pe uscat corpul unui litru de lapte și 200 de mililitri de ulei de măsline pielii se amestecă și în baie. Nu mai mult de o jumătate de oră de înot. Apa nu trebuie să fie prea fierbinte, deoarece în caz contrar ea nu usuca pielea.
  8. Îngrijire de noapte este important, deoarece în timpul nopții, pielea va fi reparat de opt ori mai repede decât în timpul zilei. De jojoba, colagen si unt de Shea sunt perfect de ingrediente pentru pielea uscata.
  9. Masca hidratanta vin într-o varietate de producatori. Cine pune pe draga Домодельного: plin de brânză de vaci grăsime, se amestecă cu o lingurita de miere și zece minute, se aplica pe fata. Pielea devine moale si supla. Masca pentru fata din fulgi de ovăz, apă caldă și miere hraneste si hidrateaza-l. Pentru a face acest lucru, să ia un pumn de fulgi de ovăz, care le übergiessen cu apă fierbinte. Ca doar fulgi umflate, se amestecă totul cu miere de masă și se aplică-l ca un exfoliant asupra pielii. Toate uscat, puteți spălați masca cald.
  10. Unele boli, precum și efectele secundare ale unor medicamente, uneori, de a influența echilibrul de umiditate și de grăsime din piele. Dacă pielea mâncărime, chiar și cu grijă atentă și desquamates, ar trebui să atragă te la un dermatolog. Exprimată uscarea pielii poate fi, de asemenea, parte dintr-o anumită boală. Boli de piele cum ar fi eczeme, dermatita de contact, psoriazis poate fi cauza.